Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Spektakularni koncert Opće opasnosti na prepunoj Šalati!

“Bilo nam je bolje nego ikad do sada”

"Bilo nam je bolje nego ikad do sada"

Nakon 24 godine karijere, pet studijskih albuma i nebrojenih hitova, Opća Opasnost je u subotu navečer održala najveći samostalni open air koncert u Zagrebu! Na Šalati se okupilo više od 3.500 fanova koji su uglas otpjevali svih 24 pjesama s bendom. Odlično raspoloženi članovi benda na pozornicu su stali u 21 sat, nakon izvrsne predgrupe OSDS, a koncert su otvorili pjesmom “To sam ja” s posljednjeg studijskog albuma “Rocker… To sam ja”, koju je popratio i vrhunski vatromet.


salata3


Bend je svirku nastavio najnovijim singlom “Gubim tlo pod nogama” te pjesmama “Opća Opasnost”, “Ti”, “Preživio sam” i “Mjesečar”. Nakon pjesme “Nenapisana stranica” i kratke pauze, Šalatom se zaorio hit “Tragovi” uz novu seriju vatrometa. Kako su i prethodno obećali publici, Opća Opasnost je na velikom koncertu u Zagrebu odsvirala najveće hitove i time napravila presjek dugogodišnje karijere, a odsvirali su i pjesme koje dugo nisu bile dio njihove set liste.


salata4


“Pobjego sam”, “Tvoje ime čuvam”, “Klaun”, “Za svaku tvoju suzu”, “Tri rijeke” i “Doktore” samo su neki od hitova koje je bend odsvirao prije “Treba mi nešto jače od sna” te “Uzalud sunce sja”, kojim su zaključili set. Publika svoj omiljeni bend nije tako lako pustila s pozornice te se pred sam kraj koncerta pjevač Pero Galić na pozornicu vratio s gitarom te je akustično odsvirao “Nisam rođen pod sretnim zvijezdama”. Spektakularni koncert na Šalati Opća Opasnost je zaključila najvećim hitom “Jednom kad noć” i najvećom serijom vatrometa te večeri.


salata2


Pero, Žiža, Igor, Kameni, Sojka i Bani s pozornice su sišli oko 23:30 sati, dok ih je publika ispratila gromoglasnim pljeskom koji je nakon dva i pol sata izvrsnog koncerta bez sumnje itekako bio zaslužen!

“Bilo nam je bolje nego ikad do sada, ali moram istaknuti da svaki koncert volimo, svako mjesto nam je drago i svaki susret s publikom je ono što uistinu volimo. Ovo večeras je ipak bilo posebno. Da je to moguće, mi bi koncerte imali po 4-5 sati, da se ljudi mogu zabavljati koliko žele. Želim se posebno zahvaliti našem Fan klubu, ali i svima koji su večeras bili ovdje s nama i napravili da nam koncert na Šalati uistinu ostane u odličnom sjećanju”, istaknuo je Pero Galić nakon koncerta.


salata5


Foto: Nino Pavišić


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.