Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Vijećnici Kluba HDZ/HSLS prozvali gradonačelnicu zbog građevinskih radova

Sporni su cijena radova i rokovi dovršetka

Sporni su cijena radova i rokovi dovršetka

Članovi Kluba vijećnika HDZ/HSLS u Gradskom vijeću Grada Siska održali su konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na aktualne građevinske radove u gradu. Darko Žak iz HDZ-a ustvrdio je kako su, osim rokova završetka radova, prekoračeni i troškovi radi kojih je Grad dignuo kredit kod HBOR-a prošle godine:

 

 

Gradonačelnica bi trebala prestati izlaziti u javnost s rokovima dovršetka radova jer praksa pokazuje da ih redovito ne uspijeva ispoštovati, poručio je Miljenko Žamarija iz HSLS- a:

 

 

Institucije moraju provjeriti poteze gradonačelnice o kojima se u javnosti već neko vrijeme priča:

 

 

Žamarija se zatim osvrnuo na radove izgradnje novog pločnika u Drugoj ulici. Radovi se zbog jesenskih i zimskih dana pokušavaju ubrzati i njihova prava kvaliteta vidjet će se tek u proljeće, uvjeren je Žamarija:

 

 

Darko Žak je pozvao gradonačelnicu da javno objavi ime tvrtke i pojedinaca koji su dobili poslove izrade projektne dokumentacije klizališta na Zibelu, projekta čija je vrijednost povećana 5.4 puta u odnosu na početnu cijenu. U suprotnom….

 

 

Iz Kluba HDZ-HSLS poručuju kako je sramotno da se u gradu čija prigradska naselja nemaju osnovnu komunalnu infrastrukturu i u kojem centar nema asfaltirane ulice gradi klizalište za 27 milijuna kuna. To će sve doći na naplatu našoj djeci i takva politika mora stati, zaključili su oporbenjaci na kraju konferencije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.