Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan Žinić obišao radove na uređenju krovišta OŠ Popovača

Sljedeće godine zamijenit će se krovište i na OŠ u Jasenovcu

Sljedeće godine zamijenit će se krovište i na OŠ u Jasenovcu

Radovi na krovištu stare Osnovne škole u Popovači odvijaju se prema predviđenom planu i kako sada stvari stoje, trebali bi biti završeni u zadanom roku. U to se uvjerio i Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić koji je radove obišao u društvu gradonačelnika Popovače Josipa Miškovića. Radovi uključuju zamjenu štetnih azbestnih ploča suvremenim krovištem, a vrijednost radova iznosi milijun i 550 tisuća kuna. Osim države, u njihovom financiranju sudjeluju Županija i Grad Popovača s jednakim iznosom od 400 tisuća kuna. Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić zadovoljan je napretkom radova:

 

 

Osnovnu školu Popovača pohađa oko 750 što ju čini jednom od najvećih u Sisačko- moslavačkoj županiji. Zbog velike površine krovišta, pomoć Županije je bila od velikog značaja i mi smo zahvalni županu na njoj, rekao je gradonačelnik grada Popovače Josip Mišković:

 

 

Nakon dovršetka radova na školi u Popovači, jedina osnovna škola sa salonitnim pokrovom u županiji ostat će ona u općini Jasenovac. Kako je najavio župan Žinić, i ona će uskoro dobiti novi krov jer su za sljedeću godinu predviđeni radovi nakon kojih će i djeca u jasenovačkoj područnoj osnovnoj školi dobiti sigurno i zdravstveno ispravno krovište.

 

P1170009

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.