Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan Žinić otvorio novi pogon za proizvodnju peleta Braniteljske zadruge Greda

Braniteljska zadruga Greda ima 11 zaposlenih branitelja

Braniteljska zadruga Greda ima 11 zaposlenih branitelja

U pogonu Braniteljske zadruge Greda koja se bavi proizvodnjom namještaja od starog, tradicijskog drveta Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić otvorio je pogon za proizvodnju peleta. Braniteljska zadruga Greda osnovana je prije četiri godine kada je u njoj bio samo jedan zaposlen. Danas je u njoj zaposleno 11 branitelja uz dvadesetak zadrugara te je stalno u procesu širenja proizvodnje.

„Ovim pogonom željeli smo zaokružiti proizvodnju tradicijskog namještaja i vjerujemo da ćem u prodaji peleta biti uspješni kao i u proizvodnji tradicijskog namještaja, kaže Zrinko Svetopetrić, voditelj poslovanja u Braniteljskoj zadruzi Greda:

 

 

p1170289

 

Branitelji nisu teret ovog društva, upravo suprotno- oni svojim djelima i tijekom rata i danas pokazuju da su željeli i još uvijek žele bolju Hrvatsku. Ova zadruga je primjer hrabrosti, ali i želje i volje za radom hrvatskih branitelja, rekao je župan Ivo Žinić:

 

 

p1170291

 

Činjenica da većinu proizvedenog namještaja branitelji izvoze u druge zemlje pokazatelj je uspješnosti ove zadruge, ali ja bih volio i da dio tog namještaja i tih starina uspije pronaći kupce i u našoj županiji, nastavio je župan izrazivši svoje oduševljenje danas viđenim drvenim proizvodima:

 

 

Županija će svim mogućim sredstvima nastojati pomoći rad ove zadruge, zaključio je župan te još jednom poželio uspjeh u budućem radu ovim vrijednim braniteljima.

 

p1170301

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.