SMŽ

Župan Žinić otvorio novi pogon za proizvodnju peleta Braniteljske zadruge Greda

Braniteljska zadruga Greda ima 11 zaposlenih branitelja

Braniteljska zadruga Greda ima 11 zaposlenih branitelja

U pogonu Braniteljske zadruge Greda koja se bavi proizvodnjom namještaja od starog, tradicijskog drveta Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić otvorio je pogon za proizvodnju peleta. Braniteljska zadruga Greda osnovana je prije četiri godine kada je u njoj bio samo jedan zaposlen. Danas je u njoj zaposleno 11 branitelja uz dvadesetak zadrugara te je stalno u procesu širenja proizvodnje.

„Ovim pogonom željeli smo zaokružiti proizvodnju tradicijskog namještaja i vjerujemo da ćem u prodaji peleta biti uspješni kao i u proizvodnji tradicijskog namještaja, kaže Zrinko Svetopetrić, voditelj poslovanja u Braniteljskoj zadruzi Greda:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/09/BZG1.mp3?_=1

 

 

Branitelji nisu teret ovog društva, upravo suprotno- oni svojim djelima i tijekom rata i danas pokazuju da su željeli i još uvijek žele bolju Hrvatsku. Ova zadruga je primjer hrabrosti, ali i želje i volje za radom hrvatskih branitelja, rekao je župan Ivo Žinić:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/09/BZG2.mp3?_=2

 

 

Činjenica da većinu proizvedenog namještaja branitelji izvoze u druge zemlje pokazatelj je uspješnosti ove zadruge, ali ja bih volio i da dio tog namještaja i tih starina uspije pronaći kupce i u našoj županiji, nastavio je župan izrazivši svoje oduševljenje danas viđenim drvenim proizvodima:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/09/BZG3.mp3?_=3

 

Županija će svim mogućim sredstvima nastojati pomoći rad ove zadruge, zaključio je župan te još jednom poželio uspjeh u budućem radu ovim vrijednim braniteljima.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version