Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Potpisani ugovori za nabavu 12 vozila i opreme vrijedni 7,25 milijuna kuna

Dio projekta ukupne vrijednosti 345 milijuna kuna

Dio projekta ukupne vrijednosti 345 milijuna kuna

Četiri ugovora za nabavu opreme i 12 vozila vrijednih 7,25 milijuna kuna (bez PDV-a) potpisano je danas u Maloj gradskoj vijećnici u Petrinji. Vozila i oprema nabavljaju se u sklopu infrastrukturnog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“koji je u punom zamahu a čija provedba obuhvaća gradsko naselje Petrinju i prigradsko naselje Mošćenicu.

petrinja-1

Ugovore s odabranim i najpovoljnijim isporučiteljima u nazočnosti gradonačelnika Darinka Dumbovića potpisaoje direktor Privrede, Zlatko Medved.

Ugovor za nabavu deset vozila za prijevoz radnika i opreme potpisan je sa Silvanom Benussijem, direktorom tvrtke Benussi iz Fažane, ugovor za nabavu jednog vozila za održavanje kanalizacijskog sustava potpisan je s Markom Jukićem, direktorom tvrtkeGradatin iz Sesveta dok je ugovor za nabavu specijalnog vozila za CCTV inspekciju sustava odvodnje te opremu za kontrolu ispravnosti vodoopskrbe i traženje kvarova potpisan sa Srećkom Orozom, direktorom tvrtke Agra trgovina iz Zagreba.

Uz 12 navedenih vozila, tvrtka Protok iz Zagreba isporučit će opremu i implementirati softver za geoinformacijski sustav (GIS)koji će omogućiti pohranu i analizu podataka te prostornu evidenciju objekata, opreme i vodova komunalne infrastrukture. Ovaj je ugovor potpisao direktor tvrtke, Albin Bačun.

Spomenuta vozila i oprema za održavanje nabavljaju se u svrhu osiguravanja potrebnih tehničkih kapaciteta vezanih uz povećani opseg vodnokomunalne infrastrukture a kao rezultat provedbe projekta.

Petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Darinko Dumbović pohvalio je sve one koji sudjeluju u pripremi i realizaciji ovih projekata

Projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ ukupne je procijenjene vrijednosti od gotovo 345 milijuna kuna (bez PDV-a) a Europska unija ga sufinancira sa 71 % odnosno s gotovo 245 milijuna kuna.


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.