Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Auto promet nagradio milijuntnu putnicu!

Bonom u vrijednosti od 1000 kuna

Bonom u vrijednosti od 1000 kuna

Sisački Auto promet i ove je godine nagradio miljuntog putnika. Vrijednosnu karticu u iznosu od 1000 kuna osvojila je Jadranka Blagojević, Siščanka koja osim gradskog, često koristi i međugradski promet. Autobusna karta kupljena za put u Zagreb iznenadila ju je i razveselila:

 

 

p1170721

 

Iako je milijuntni putnik dočekan četiri dana kasnije u odnosu na prethodnu, 2015. godinu, ukupan broj Auto prometovih putnika na kraju ove godine bit će veći, otkrio je direktor Auto prometa Darko Majić:

 

 

Da se ulaganje u kvalitetu usluge itekako isplati, pokazala je i nedavna kupnja novih autobusa. U posljednjih dvadesetak dana, otkako je u promet pušteno jedanaest gradskih autobusa, primjetan je porast broja putnika:

 

 

p1170713

 

Ugovor koji je Grad Sisak potpisao s Europskom bankom za obnovu i razvoj, osim nabavke novih autobusa, predviđa i dodatna ulaganja u gradsko prijevozničko poduzeće:

 

 

Reakcije građana na nove autobuse više su nego pozitivne. Kako smo se i danas uvjerili na autobusnom kolodvoru, njihovo zadovoljstvo bilo bi i veće kad bi se cijeli vozni park zamijenio novim autobusima. Direktor Majić za sada ne želi davati obećanja o takvoj investiciji:

 

 

Vrijednosni bon od tisuću kuna sretnoj je putnici uručila gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček. Njen cilj je, kako sama kaže, vratiti Siščane u sisačke autobuse:

 

 

p1170715

 

U brojku od milijun putnika nisu uračunata djeca koja putuju u osnovne škole na području grada Siska, već samo putnici koji koriste linijski prijevoz, odnosno prigradski i međugradski promet te gradski promet za koji građani kupuju nesubvencionirane karte.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.