Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Humanitarni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade

“Nadam se da će HNK Zadar biti pun da zajedno pomognemo”

"Nadam se da će HNK Zadar biti pun da zajedno pomognemo"

Tomislav Bralić i klapa Intrade održat će u petak 7. listopada u HNK Zadar humanitarni koncert, a kao gost na pozornici će im se pridružiti Marko Škugor.

Organizator koncerta je Hrvatska udruga leukemija i limfom koja obrazuje i pomaže oboljelima od hematoloških bolesti, a sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe. Koncert počinje u 20 sati, a ulaznice su danas krenule u prodaju na blagajni kazališta po cijeni od 60 kuna.

– Drago nam je da na ovaj način možemo pomoći Udruzi leukemija i limfom kao i socijalnoj samoposluzi sv. Frane. Odavno nismo nastupili u Zadru, veseli me koncert i nadam se da će kazalište biti puno da zajedno pomognemo koliko možemo, kazao je Tomislav Bralić.

Dobra zabava uz Tomislava Bralića i klapu Intrade je zagarantirana uz njihove hitove poput ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Zalutali pogled’, ‘Ne mogu te prestat jubit’, ‘Stina pradidova’ i još mnoge pjesme koje su Intrade postavile na sam vrh klapske scene. Po mnogima najbolja hrvatska klapa osim domovine osvojila je gotov cijeli svijet. Zadrani su nastupali u SAD-u, Kanadi, Australiji i gotovo svakoj europskoj zemlji, a gdje god su se pojavili dočekani su s oduševljenjem. Nakon velikog hita ‘Zalutali pogled’, klapa Intrade trenutno radijskim eterom vlada s pjesmom ‘Ne mogu te prestat jubit’ koju je za njih također napisao Vinko Barčot i s kojom su osvojili drugo mjesto na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

S njima će zapjevati i izvrsni Šibenčanin Marko Škugor kojeg mnogi nazivaju najboljim mladim tenorom u Hrvatskoj. Marko je publiku osvojio pjesmama ‘Samo ti si’ s kojom je pobijedio na ovogodišnjoj šibenskoj šansoni, ‘Srce južnjačko’, ‘Dalmatinska vilo’ i ‘Oće duša vanka tila’.

Klapa Intrade i Marko Škugor priuštit će Zadranima pravu dalmatinsku rapsodiju, a kad se tome pridoda humanitarna nota, HNK Zadar je definitivno mjesto gdje želite provesti petak navečer.


unnamed-2


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.