Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Mate Bulić predstavio album “30 GODINA S VAMA”

Kruna dosadašnje karijere Mate Bulića

Kruna dosadašnje karijere Mate Bulića

Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe Mate Bulić sinoć je u ispunjenom klubu Roko predstavio dvostruki CD i DVD album “30 godina s vama” koji je snimljen povodom 30 godina uspješne karijere, 27.11.2015. u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Voditelj promocije Dalibor Petko istaknuo je ovaj album kao krunu dosadašnje karijere Mate Bulića. Sam Mate se zahvalio svima koji su ga podržavali tijekom cijele karijere i posvetio ovaj koncert svojim obožavateljima. Iznenađenje večeri bila je plaketa “Zlatne ploče” koju je Mate Bulić ostvario s posljednjim studijskim albumom “Domu mom”. Za kraj službenog dijela promocije Mate je s Tamburašima za dušu izveo pjesmu “Moja Hercegovina”, a potom su tamburaši nastavili zabavljati publiku do kasno u noć.


roko4


Brojni Matini prijatelji iz svijeta glazbe, sporta, medija, politike i znanosti, među kojima su Ćiro Blažević, Nino Raspudić, Siniša Kovačević, Robert Kurbaša, Žiga, Denis Dumančić, Branimir Mihaljević, Lidija Bačić, Minea, Pamela Ramljak, Neda Parmać, Milijan Brkić, folklorni ansambl Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata i drugi, došli su dati podršku njegovom novom glazbenom projektu.


roko6


Na ovom posebnom izdanju “30 godina s vama” nalazi se CD sa 17 pjesama među kojima su: “Domu mom”, “Djevojka iz mog kraja”, “Tiho, tiho teče Neretva”, “Ostarit ću neću znati”, “Gori borovina” i mnoge druge dok DVD sadrži dvosatnu snimku koncerta koji će Mati Buliću, a vjerujemo i njegovoj publici, ostati u sjećanju kao najbolji, najemotivniji i najljepši koncert u njegovoj karijeri!


Foto: Marko Šolić


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.