Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Mjesec hrvatske knjige u NKČ Vlado Gotovac na tri lokacije

Izložbe, foto- natječaj, Čitateljski klub, književni susreti..

Izložbe, foto- natječaj, Čitateljski klub, književni susreti..

Program Mjeseca hrvatske knjige koji će se održati od 15.listopada do 15.studenog predstavljen je na konferenciji za medije. Svečano otvorenje manifestacije održat će se u Šibeniku 15.listopada, a njen ovogodišnji moto glasi „Čitam 100 na sat“. U Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac Sisak za svoje članove i ostale posjetitelje pripremili su bogat program. On će se, kao i svake godine, odvijati na tri lokacije- Dječjem odjelu, Odjelu za odrasle i u Ogranku Caprag. Ravnateljica Dubravka Šurlan:

 

 

„Čitam 100 na sat“ nije samo moto ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige. Riječ je i o programu u sklopu kojega će kao gosti Dječjeg odjela sudjelovati književnici za djecu:

 

 

Osim navedenog, u knjižnici su za najmlađe pripremili i Čitateljski maraton, kviz te radionicu kaligrafije. I u Odjelu Caprag, osim programa za odrasle, također će biti organiziran program za djecu:

 

 

Odrasli će sigurno pronaći i nešto za sebe:

 

 

U Odjelu za odrasle NKČ Vlado Gotovac posjetitelji će moći sudjelovati u radu Čitateljskog kluba za odrasle, razgledati izložbu Sajam zločina Agathe Christie ili prisustvovati promociji knjige Marine Mađer „Miris ruža“. Vrijedi istaknuti i izložbu Marijana Crtalića „(Re)aktivna memorija“, multimedijalni projekt ozbiljne tematike:

 

 

Detaljniji program Mjeseca hrvatske knjige u Sisku možete pronaći na web stranici Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.