Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Općine Sunja i Hrvatska Dubica sufinanciraju obnovu županijskih i lokalnih cesta

Sa Županijskom upravom za ceste

Sa Županijskom upravom za ceste

U Općinskoj vijećnici u Sunji danas su potpisani ugovori o sufinanciranju izgradnje županijskih i lokalnih cesta na području općina Sunja i Hrvatska Dubica. Prema ugovoru, Županijska uprava za ceste i Općina Sunja u jednakom će omjeru od ukupno 372 tisuće i 193 kune financirati rekonstrukciju ulice Matije Gupca u Sunji i dio lokalne ceste 33062.

Stipo Šapina, ravnatelj Županijske uprave za ceste:

 

 

p1180011

 

Obnovit će se i dio lokalne ceste Bestrma- Blinjska Greda:

 

 

U Hrvatskoj Dubici na dijelu županijske ceste Cerovljani- Živaja u dužini od 800 metara izvršit će se sanacija asfaltnog kolnika:

 

 

Grga Dragičević, načelnik Općine Sunja, inicijativu Županijske uprave za ceste o zajedničkom sufinanciranju radova odmah je prihvatio:

 

 

p1180015

 

Nekada državna, a sada županijska cesta 3294 cesta je koja povezuje centar  Hrvatske Dubice i Vedro Polje na područje općine Sunja. Njenom obnovom riješit će se velik problem za građane Hrvatske Dubice, čest osobito u jesenskim mjesecima, rekao je Tomislav Mateljak, načelnik Općine Hrvatska Dubica:

 

 

p1180025

 

Zadovoljstvo ostvarenom suradnjom općina i Županijske uprave za ceste istaknuo je i Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić:

 

 

p1180021

 

Radovi će započeti tijekom sljedećih nekoliko dana, a njihov dovršetak očekuje se do početka rada Zimske službe.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.