Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Dumbović: “Slijedi ozbiljan i odgovoran posao”

Aktualni petrinjski gradonačelnik od 14. listopada je i saborski zastupnik

Aktualni petrinjski gradonačelnik od 14. listopada je i saborski zastupnik

Aktualni petrinjski gradonačelnik  Darinko Dumbović od petka, 14. listopada je i saborski zastupnik. Prisegnuo je na konstituirajućoj sjednici 9. saziva Hrvatskoga sabora i poručio je kako slijedi ozbiljan i odgovoran posao, svjestan koje su to sve obaveze koje su pred njim i koje su to i odgovornosti koje ima i to ne samo prema svojim biračima, nego i svim građanima u Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

 

„Ovo nije igra, ovo nije šala, ovo je nešto ozbiljno, ovo je nešto što pokazuje kako 151 čovjek živi za svoju Domovinu i svaka tema je možda iz različitih pogleda ili nacionalnih interesa za svaku odluku jako bitna za Hrvatsku, međutim još je možda za neke stvari važnija, za dijelove Hrvatske iz kojih ja dolazim, gdje će se donositi odluke u kojima sigurno postoje i lokalni interesi gdje ću ja nastojati braniti ono što sam obećao građanima Petrinje“, rekao je Dumbović

 

 

Koalicija za premijera, na čijoj je listi bila i Narodna stranka Reformisti, u VI izbornoj jedinici osvojila je jedan mandat i to sa  7,58 posto glasova podrške .


Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.