Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Pomozimo mladoj srednjoškolki Mateji!

Halloween party u sisačkom Klubu Skwhat, 31. listopada u 21 sat

Halloween party u sisačkom Klubu Skwhat, 31. listopada u 21 sat

Tradicionalni Halloween party u sisačkom Klubu Skwhat i ove će godine imati humanitarni karakter. Naime, prikupljat će se novčana sredstva za mladu 17-godišnju djevojku Mateju Antoliš kojoj su dijagnosticirani tumor na mozgu i epilepsija. Matea živi u Osekovu i učenica je 3. razreda Srednje škole Viktorovac, smjer farmaceutski tehničar. Trenutno ide na kemoterapiju u Zagreb, a liječit će se naredne dvije godine. Matea živi s oba roditelja, od kojih samo otac radi te još ima tri mlađe sestre.

Klub mladih Crvenog križa Sisak i Klub mladih Skwhat, uz podršku Lions kluba Sisak, odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju u sklopu Halloween partyja koji će se u Klubu Skwhat održati u ponedjeljak, 31. listopada s početkom u 21 sat.

Cijena ulaznice je simboličnih 10kn, a na dan humanitarne akcije 20kn. Sav prikupljeni iznos namijenjen je za Matejino liječenje.

-Ovim putem pozivamo sve da se priključe ovoj humanitarnoj akciji kupnjom ulaznice ili dobrovoljnim prilogom, bez obzira hoćete li dolaziti na koncert. Mateji je u ovome trenutku svaka pomoć dobro došla – pozivaju organizatori.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.