Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I., II. i III. županijske nogometne lige

Odigrano je 9. kolo

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9. KOLO

Prvoplasirani Metalac i dalje siguran na vrhu, ovaj su puta uzeli mjeru crveno crnima u Galdovu doduše samo zgoditkom razlike,ali pobjedi se nikad ne gleda u zube pa tako ni ovaj puta.

U Voloderu su kanarinci pod dirigentskom palicom trenera Moštaka u jednoj od najvažnijih utakmica ovoga kola,uspješno apsolvirali protiv do sada drugoplasirane Mladosti iz Petrinje.Radnik je u svom Majuru nakon osam sušnih kola uspio osvojiti tri boda u srazu sa Šartovcem kojem u posljednje vrijeme baš ne cvjetaju ruže,pa veselju domaćih nije bilo kraja.Topusko je kao i uvijek kod kuće bez velikih problema slavilo protiv Lekenika s dva razlike, istim rezultatom je Banovac iz Gline otpratio svoje goste iz Popovače.U Budaševu još jedan poraz Perinih momaka ,kojim su pali na pretposljednje mjesto prvenstvene ljestvice.Rajićani su pobjedom protiv Zrinskog pobjegli s pretposljednjeg mjesta i očekuju bolje dane.Na Tratinčici novi poraz Sokolova od Grofova iz Topolovca i to s dva razlike.

Rezultati devetog kola, Frankopan-Metalac 1:2, Topusko-Lekenik 2:0, Radnik-Šartovac 2:0, Banovac-Moslavac 2:0, BSK-Sloga 3:1, Voloder-Mladost 3:2, Sokol R-Zrinski 4:1 i Sokol L-TŠK 1:3.

Poredak na ljestvici nakon devetog kola, Metalac 22,Banovac i Voloder 19, Topusko 18,Mladost i TŠK 16, Frankopan i Sokol L 15, BSK 13, Zrinski 12, Moslavac 11, Lekenik i Šartovac 9, Sokol R 7,Sloga 4 i Radnik 3 boda.

U desetom kolu koje se igra 29. i 30. listopada u 15.00 sati sastaju se: (subota 29.10.), Metalac-TŠK, Mladost-Sokol R,Lekenik-Radnik, i Frankopan-Topusko, a u nedjelju Zrinski-Sokol L, Sloga-Voloder, Moslavac-BSK i Šartovac-Banovac.


2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9. KOLO

Nepobijeđeni Vatrogasac i u Sisku kod Zelenog lako je uzeo bodove,kao i Podovi na teškom gostovanju u Staroj Subockoj.Jasenovac se budi i u Kraljevoj je odigrao neodlučeno.Metalac je na teškom terenu u Dubici onoj hrvatskoj remizirao odigravši 2:2.Pešćenica je fenjerašu Slogi iz Hrastovica utrpala devet komada i zabetonirala ju na posljednjem mjestu.Slavonac je kod kuće izgubio od dobrih momaka iz Grede Sunjske.Osekovo je slavilo visoku pobjedu svog Dinama od pet razlike u sudaru s Lokomotivom iz Kutine.

Rezultati odigranih utakmica devetog kola,Stari Grad-Jasenovac 1:1,Pešćenica-Sloga 9:2,Slavonac-Sunjski 2:3,Croatia-Podovi 0:3,Zeleni Brijeg-Vatrogasac 0:2,Una-Mladost-Metalac 2:2 i Dinamo-Lokomotiva 5:0.

Poredak nakon devetog kola, Vatrogasac 27, Podovi 22, Metalac 19, Pešćenica 16, Lokomotiva i Sunjski 15, Stari Grad 13, Dinamo 12, Una Mladost i Croatia 10, Jasenovac 9, Zeleni Brijeg 7, Slavonac 6 i Sloga bez bodova.

U 10. kolu koje si igra 30.listopada 2016 godine u 15.00 sati sastaju se (subota 29.10) Vatrogasac-Una-Mladost,(nedjelja 30.10)Jasenovac-Lokomotiva,Metalac-Dinamo,Podovi-Zeleni Brijeg,Sunjski-Croatia,Sloga-Slavonac i Stari Grad-Pešćenica.


3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 9. KOLO

Gračanski plavi i dalje na čelu prvenstvene ljestvice ovaj puta u Gračenici su nadjačali kutinski Dinamo koji ove jeseni igra s promjenjivom srećom. Strijelac je na svom Bunjištu u Banovoj zgoditkom razlike dobio Moslavinu onu iz Donje Gračenice. U Jamaricama pobjeda domaćih u sraz s Matijom Gubcem koji ove jeseni nikako da proigra. Repušnjaci su u Potoku dobili na jedvite jade jednim jedinim zgoditkom i zadržali drugu poziciju na ljestvici. Jelengrad je nakon prošlonedjeljnog odmora jedva uzeo mjeru domaćem Gariču u Ilovi, a Ekonomik je novom pobjedom apsolvirao Selište na njihovom terenu,a Naftaplin je bio slobodan.

Rezultati 9 kola,Mladost GG-Dinamo KT 6:3, Strijelac-Moslavina DG 3:2, Dinamo J-M.Gubec 5:2, Sloga-Mladost R 0:1, Garić-Jelengrad 0:2 i Selište-Ekonomik 2:3.

Poredak nakon devetoga kola,Mladost GG 22, Mladost R 21, Jelengrad 19, Strijelac i Ekonomik 15, Naftaplin 13, Sloga i Dinamo Kt 12, Dinamo J 8, Moslavina DG 7, M.Gubec 6, Selište i Garić 4 boda.

U 10. kolu 29 .i 30.10.2016 u 15.00 sati igraju: Dinamo KT-Ekonomik, Jelengrad-Selište, Naftaplin-Garić, Mladost GG-Strijelac, a M.Gubec-Sloga i Moslavina DG-Dinamo J u subotu 29. listopada, Mladost R je slobodna.


I. Pasanec / Popovaca.hr


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.