Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Top Step Girls zlatne!

Sportskim parovima 4 srebrne i 5 brončanih medalja

Sportskim parovima 4 srebrne i 5 brončanih medalja

Dva tjedna prije Memorijalnog turnira Domagoj Nedug što nas očekuje u Sisku 22.10., plesači ŠPK-a TOP STEP plesali su u Varaždinu. Na bodovnom turniru u Varaždinu, pod nazivom Mobilisis trofej grada Varaždina, održanim u subotu 8. listopada, među plesačima triju država, 80 sportskih plesnih parova iz 23 kluba, naši su plesači i plesačice ostvarili sljedeće rezultate:

U pojedinačnom natjecanju od 16 djevojčica:

Nika Sikora otplesala je engleski valcer za zlato, a tango, bečki valcer i quickstep za srebro. Fani Svilikos engleski valcer za srebro, a tango, bečki valcer, quickstep za zlato. Elena Čačić bečki valcer za broncu, a engleski, tango i quickstep za srebro. Valentina Josić  i Ena Štimac Kušan sve ST plesove za srebro.

U latinsko-američkim plesovima rezultati su bili sljedeći:

Nika Sikora zlato je osvojili u sambi, paso dobleu i jiveu, a srebro u cha-chi i rumbi. Fani Svilikos je bila zlatna u svih pet plesova. Ena Štimac Kušan je bila srebrna u sambi i pasu, a u ostalim plesovima zlatna. Elena Čačić je brončana u rumbi i u ostalim plesovima srebrna, dok je Valentina Josić bila srebrna u svih pet plesova.

U natjecanju grupa naša je grupa TOP GIRLS osvojila zlato!

Sportski plesni parovi ostvarili su sljedeće rezultate:

U kategoriji mlađih osnovaca, Dominik Terzić i Eva Šprišić, osvojili su broncu u ST i srebro u LA plesovima i time obilježili prelazak u D3 kategoriju. U kategoriji osnovaca, Damjan Benko i Marta Šprišić, osvojili su dvije brončane medalje i doplesali do C kategorije latinsko-američkih plesova. U kategoriji mlađe mladeži, Luka Kovačević i Laura Terzić, osvojili su srebro u ST plesovima i broncu u LA plesovima.

Dorian Fajferić i Nika Ivičinec također su u kategoriji mlađe mladeži, ali u svih 10 plesova, osvojili srebro u ST plesovima i srebro u LA plesovima. U kategoriji mladeži, Luka Tominac i Noa Milković, osvojili su broncu u ST plesovima dok su u LA plesovima zauzeli 4. mjesto.

Prijave za sisački Memorijalni turnir su otvorene i traju do 17.10., a rok odjave s turnira je 19.10. kada ćemo znati koliko parova pleše na ovogodišnjem memorijalu“ – rekla je Marijeta Rimay.  Organizator je spreman za još jednu kvalitetnu organizaciju uz glavno pokroviteljstvo Grada i Zajednice sportskih udruga grada Siska te pokroviteljstvo Županije i JYSK-a!

Ulaznice će biti u prodaji na dan natjecanja na blagajni SD Brezovica po cijeni 30 kn za cijeli dan, a ranije se mogu nabaviti u prostorijama kluba na adresi Obala Ruđera Boškovića 2 kod Straog mosta. Večernji dio počinje u 18 sati na kojem će uz najbolje plesače biti puno nastupa i prigodnih show plesnih programa iznenađenja!


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.