Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Vatrogasni vjesnik – priznanje odboru za informiranje VZ SMŽ

Nova web stranica i digitalni bilten

Nova web stranica i digitalni bilten

Pri županijskim Vatrogasnim zajednicama djeluju „odbori za informiranje“, koji prate rad i aktivnosti vatrogasnih društava i vatrogastva u Hrvatskoj. Kao „najbolji i najaktivniji odbor“ tijekom prošle godine prema uredništvu „Vatrogasnog vjesnika“ Hrvatske vatrogasne zajednice, Priznanje je dobio „odbori za informiranje“ Vatrogasne zajednice Sisačko moslavačke županije, članovi Franjo Lipšanski, Željko Gašparović i Đuro Gajdek, predsjednik odbora.

 

odbor2

 

Na postignutome u aktivnom izvješćivanju o vatrogastvu, čestitao im je Mijo Brlečić, predsjednik VZG SMŽ, a na održanoj sjednici u prostorijama Vatrogasnog doma DVD-a Lekenik, članovi su upoznati i s aktivnostima odbora za naredno razdoblje, odnosno da se pripreme dvije brošure.

 

 

Osim stalnog objavljivanja u svakom broju Vatrogasnog vjesnika, moramo i sami postaviti sustav informiranja o vatrogasnom životu na našoj županiji, rekao je Đuro Gajdek, predsjednik Odbora za informiranje VZ SMŽ. U ovaj dio aktivno se uključio i Vlado Brlečić, koji će izraditi web stranicu i ažurirati vijesti kao i izrađivati „mjesečni digitalni bilten“.


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.