Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Vrijedno priznanje Udruzi “Ogrc”

Program obuke neplivača i škole plivanja

Program obuke neplivača i škole plivanja

Na XIV. hrvatskom Savjetovanju o obuci neplivača održanog u  Orahovici na temu “Praćenje i vrednovanje rada u području obuke neplivača – Kriteriji znanja plivanja u Republici Hrvatskoj”, Udruga za poticanje sportskih aktivnosti i komunikacijske kreativnosti „Ogrc“ iz Novske dobila je vrijedno priznanje za svoj rad na području grada Novske i Sisačko-moslavačke županije.

 

nagrada

 

Udruga „Ogrc“ provodi Program obuke neplivača i škole plivanja od svog osnivanja 2008. godine na bazenima Sportsko rekreacijskog centra u Sisku. Od 2008. do 2016. godine programom je obuhvaćeno 830 djece s područja grada Novske, općina Jasenovac i Lipovljani, dobnih skupina od 7 do 16 godina. Program provode Ksenija Lekić, dipl. učiteljica, Josip Šimunović, prof. tjelesne i zdravstvene kulture i vanjska suradnica Davorka Ševčešin, prof. tjelesne i zdravstvene kulture.

Udruga „Ogrc“ ovaj program provodi u suradnji sa partnerima: Grad Novska, Zajednica sportskih udruga Grada Novske, Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije. Priznanje je u ime Udruge primio predsjednik Udruge „Ogrc“ Josip Šimunović, prof.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.