Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Anđa Marić predstavila svoju prvu knjigu u novljanskoj knjižnici

„Afra“ govori o prijateljstvu i ljepoti različitosti

„Afra“ govori o prijateljstvu i ljepoti različitosti

Nakon privatnih i zdravstvenih poteškoća , Anđa Marić nije pokleknula i poslije dužeg izbivanja iz javnosti, pozitivnim stavom prema životu svoj povratak najavila u novoj ulozi, kao književnica za djecu.

 

andja3_

 

Svoju prvu knjiga za djecu „Afra“ predstavila je i učenicima Osnovne škole Novska u Dječjem odjelu Gradske knjižnice i čitaonice „Ante Jagar“. Knjiga je to o prijateljstvu, o tome da su svi drugačiji i posebni, o zgodama djevojčice Đurđe koja s majkom odlazi u kupovinu u jedan trgovački centar.

 

andja4_

 

– Knjiga je poučna ne samo za djecu veći i za roditelje, kaže Anđa Marić, najavljujući i nove  knjige.Slijedeću „Tajne zmajskog mosta“ čitatelji mogu očekivati uskoro. Sadržajem je drugačija nego prva, „to je avanturistička knjiga, bajkovita, ima magije i elemenata SF-a“ navodi književnica.. Veliku potporu već je dobila od književnika Luke Paljetka, a romanu nedostaju ilustracije za što još traži crtača.

 

andja5_

 

– Biti će drugačija, volim raditi knjige koje djeca rado uzimaju u ruke, dodaje Anđa Marić i dok čeka tiskanje „Tajne zmajskog mosta“, piše i novu, zvat će se „Pusa“, o njenoj kujici pasmine čivava, od koje se ne odvaja.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.