Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Atletski klub „NoGA” iz Novske obilježio prvu godinu rada

Najavili organizaciju humanitarne utrke

Najavili organizaciju humanitarne utrke

Redovnom godišnjom skupštinom  članice i članovi Atletskog kluba „NoGA” iz Novske proslavili su prvi godinu rada. Počeli su s rekreativnim trčanjem, a danas postižu značajne rezultate na uličnim utrkama, na natjecanjima  u Hrvatskoj cestovnoj ligi.

 

noga3_281216

 

Izviješće o radu predočio je predsjednik kluba Filip Mičević, koji se posebno osvrnuo na  organizaciju utrke NovskaRUN, kojoj su u kolovozu bili domaćini, a u kojoj su sudjelovali trkači iz cijele Hrvatske.

 

 

Kako bi bili što konkurentnije u narednoj sezoni u klub su pojačali, žensku trkačku ekipu pojačat će trkačice, Antonija Džolić Demartini iz Lipika te Dušica Trkulja iz Garešnice. U muškoj im dolaze trojica trkača iz AU „Moslavina u pokretu”, Mirsad Veladžić te dvojica iz Novske, Zvonko Bielić i Ivan Maletić, koji već ima vrhunske rezultate iza sebe , iako se aktivno trčanjem bavi vrlo kratko.

 

 

Za narednu  godinu, pored škole trčanja, utrke NovskaRUN  te trčanja u Hrvatskoj cestovnoj i planinskoj ligi, ekipa iz AK “NoGA” održati utrku humanitarnog karaktera. Sav prilog namijenit će  Domu za djecu i mlađe punoljetne osobe iz Lipika.

Utrku najavljuju i za Dan Grada Novske.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.