Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

JAK uspješan u Koprivnici!

Nastupili uglavnom mlađi članovi i postigli vrlo dobre rezultate

Nastupili uglavnom mlađi članovi i postigli vrlo dobre rezultate

Kako se bliži kraj atletske sezone, trče se ulične utrke i krosevi. U nedjelju su članovi Jasenovačkog atletskog kluba nastupili na 38. utrci Grada Koprivnice. Po lošem vremenu nastupili su uglavnom mlađi članovi i postigli vrlo dobre rezultate.

U kategoriji juniorki Josipa Gajdoš je osvojila 6. mjesto, kod mlađih kadetkinja Anika Šepović je bila osma, Zrinka Mihaljević 12., Ira Sogonić 13., Lucija Vidaković 14., David Grgić i Jura Movrić bili su 9. i 10. u utrci mlađih kadeta.


josipa


Kod starijih kadeta Mislav Mihaljević je osvojio 14. mjesto. U kateogriji limačica Ljupka Šepović bila je 14, a Veronika Đilas 17. Najuspješniji je bio Mihael Prelesnik – on je u utrci limača osvojio drugo mjesto.

Još su nastupili: Petra i Karla Glavinić, Borna i Filip Škariot, Dorotea Rajić, Lukrecija Prka, Frano Brtan.

–  Zadovoljan sam nastupom naših, šteta što je počela kiša baš kada su trčali najmlađi, ali to je čar trčanja – rekao nam je trener Neven Šepović. Do kraja sezone JAK-u je ostalo Prvenstvo Hrvatske u krosu koje će se sredinom studenog održati u Karlovcu, a kako smo saznali od trenera na njega će ići najmlađi.


cure-start


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.