Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Plivačice i plivači PK Sisak Janaf osvojili 5 novih medalja!

44. međunarodni plivački miting “Mladost 2016.”

44. međunarodni plivački miting "Mladost 2016."

U subotu i nedjelju, 12. i 13. studenog 2016. na bazenu PVC Mladost održavao se 44. međunarodni plivački miting “Mladost 2016.” Grand Prix HPS-a, drugi iz serije HPS Grand Prix natjecanja. Uz nastupe svih naših reprezentativaca te reprezentacija i klubova iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Srbije, BiH, Turske, Bugarske, Italije i Izraela imali smo izvrsno, jako i kvalitetno plivačko natjecanje.

Ukupno je nastupilo 483 plivača i plivačica iz 41 klubova iz Hrvatske i prethodno spomenutih zemalja, podijeljenih u tri kategorije, opća, juniori i mlađi juniori. Natjecanje se odvijalo tako da su se ujutro plivale kvalifikacijske utrke u kojima su se natjecatelji trebali izboriti za finalne utrke koje su se plivale u popodnevnom programu.


1


U tako jakoj konkurenciji na natjecanju je nastupilo i 17 plivačica i plivača PK Siska Janaf, koji su osvojili 5 medalja. Ekipa PKSJ bila je u pomlađenom sastavu i te su sve medalje osvojene u kategoriji mlađih juniorki; Paulina Kušan plivala je u kategoriji mlađih juniorki i osvojila je srebrnu medalju u disciplini 50 m leptir i brončanu medalju u disciplini 100 m leptir. Nika Pancirov plivala je u kategoriji mlađih juniorki i osvojila je srebrnu medalju u disciplini 400 m slobodno. Antonela Vinšek u kategoriji mlađih juniorki doplivala je do dvije brončane medalje u disciplinama 50 m prsno i 100 m prsno.

Osim osvajača medalja, popodnevna finala isplivale su još plivačice Ema Šarar, Nola Brnad, Maja Sigur, Tea Lužaić, Jana Pavičić te plivači Karlo Grabić i Stefan Brnad.

Svi plivači koji su nastupili na natjecanju (Ema Šarar, Petra Golem, Nika Pancirov, Nola Brnad, Paulina Kušan, Maja Sigur, Tea Lužaić, Marta Kirin, Jana Pavičić, Antonela Vinšek, Karlo Grabić, Stefan Brnad, Roberto Milaković, Matija Jurišić, Lovro Olah, Renato Periček i Luka Kokić) plivali su odlično, te su ostvarili sve što su treneri Dejan Rukljač i Marko Milatović planirali za ovaj dio plivačke sezone. Slijedeće druženje sa plivačima zakazujemo na našem bazenu u Sisku, 03. 12. 2016. kada je na rasporedu najveće natjecanje za najmlađe plivače 12. “Sisak mali – Memorijal Miriana Vasilj”.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.