Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Premija Maje Šuput!

“Premija” je novi singl Maje Šuput snimljen za seriju “Zlatni dvori”

"Premija" je novi singl Maje Šuput snimljen za seriju "Zlatni dvori"

“Premija” je novi singl Maje Šuput snimljen za seriju “Zlatni dvori”. Autori ove pjesme su Boris Đurđević koji potpisuje glazbu i aranžman te Valerija Đurđević koja je napisala tekst.

“Kada me ovo ljeto Tomo In der Mühlen kontaktirao bih li snimila pjesmu koja će se izvoditi u seriji Zlatni dvori, mislila sam da će biti samo za potrebe serije. Nedugo zatim pjesmu sam premijerno otpjevala u živo u IN Magazinu Nove TV i od tada su počeli pristizati mailovi i poruke, interes za pjesmu dolazio je sa svih strana. Ljudi su me po cesti zaustavljali i pitali gdje je mogu pronaći i poslušati. Po broju upita shvatila sam da se svima pjesma svidjela i da moram snimiti video”, objasnila  je Maja.



Snimanje videa odvijalo se na pravom setu serije “Zlatni dvori” s glumačkom ekipom iz serije koja je ovoga puta glumila pod redateljskom palicom Darka Drinovca te je posebnom pričom prolazila kroz setove, dok se Maja ispreplitala kroz njihove međusobne igre i odnose.

“Meni je ovo bilo najjednostavnije snimanje ikada, a zbog glumaca Matka Knešaureka, Katarine Baban, Petre Kraljev i Luje Kunčevića osjećala sam se i ja kao glumica. Sada se konačno mogu pohvaliti da sam imala pravi glumački odred na snimanju i da će moj video zbog svega navedenog biti prava premija”,  poručuje Maja.

Uz prethodne singlove “Femme fatale” i “Ne lomi mi srce”, “Premija” je još jedan u nizu Majinih uspješnih singlova objavljenih nakon izlaska njenog aktulanog albuma “Showgirl”.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.