Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

VK Siscia u nedjelju protiv VK Galeb iz Makarske

Trenerski debi Ivana Vukmanovića

Vaterpolo klub Siscia počinje sezonu utakmicom 1B jedinstvene hrvatske vaterpolske lige utakmicom protiv iskusnog i uvijek neugodnog gosta VK Galeb iz Makarske. U nedjelju 20. studenog u 16.00h na sisačkom bazenu očekuje se bespoštedna i neizvjesna borba u kojoj bi prevagu mogla donijeti podrška vjernih navijača i ljubitelja vaterpola koji će svjedočiti i trenerskom debiju Ivana Vukmanovića, novog trenera seniorskog sastava VK Siscie koji je trenerski zanat godinama pekao vodeći sastave mlađih kategorija, kadeta, mlađih juniora i juniora.

Kao poseban sportski kuriozitet moramo spomenuti da je u vaterpolskim klubovima Ivan Vukmanović, koji je cijelu igračku karijeru proveo na poziciji  golmana,  poznat i kao “gospodin 3 u 1” jer je na sveopće čuđenje u gostujućoj utakmici 2014. godine protiv VK Salone iz Solina, koju je vodio zbog spriječenosti tadašnjeg trenera našeg seniorskog sastava, sam sebe ubacio u igru i nakon toga u briljantnoj akciji postigao i zgoditak.

Seniorskoj utakmici prethodit će okršaj kadetskih sastava VK Siscije i VK Zagreb iz Zagreba koji započinje u 14.00h tako da će sisačka vaterpolska publika imati priliku provjeriti i kvalitetu malih vaterpolista koji su vrhunskim rezultatima već izborili završnicu prvenstva hrvatske za kadete.

“Podršku publike mali sportaši najviše trebaju, pa pozivamo sve one koji razumiju koliko malim ljudima znači poticaj i iskreni interes odraslih da odvoje malo vremena kako bi ohrabrili naše vaterpolske nade.” – pozivaju iz VK Siscije.


vk siscia


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.