Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Asfaltirana je dionica ŽC Kletište – Selište

Grad Kutina sufinancirao radove Županijskoj upravi za ceste

Grad Kutina sufinancirao radove Županijskoj upravi za ceste

Asfaltirana je dionica Županijske ceste od Kletišta do Selišta duljine 2 km. Grad Kutine Županijskoj upravi za ceste, u čijoj je nadležnosti i ova cesta na području Grada Kutine, sufinancirao je pola iznosa za izvođenje radova rekonstrukcije, odnosno 400 tisuća kn. Asfaltiran je noseći sloj asfalta, a danas će biti postavljen i završni, tzv. habajući sloj asflata. Uz kolnik su uređeni i odvodni kanali te će biti uređene i bankine.


1012-seliste-u2_610x407


Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić izrazio je zadovoljstvo izvedenim radovima te dodao: „Neobično je da Grad sufinancira obaveze Županijske uprave za ceste, ali ne možemo dopustiti da naši sugrađani trpe zbog teške financijske situacije u kojoj se nalazi ŽUC.“


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ove godine grad Kutina ŽUC je sufinancirao sa 500 tisuća kn. Gradonačelnik Kutine najavljuje kako će i iduće godine Grad Kutina također sa 500 tisuća kn sufinancirati obnovu županijskih cesta na području Kutine, a najveći će zahvati biti rekonstrukcija 1,5 km ceste u Batini te izgradnja nogostupa u tom prigradskom naselju kroz koje prolazi vrlo gust promet.


 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.