Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Grad Kutina dodijelio potpore poduzetnicima!

Gradonačelnik je obišao i Ulicu Repušnička lipa

Gradonačelnik je obišao i Ulicu Repušnička lipa

Treću godinu zaredom Grad Kutina dodijelio je potpore poduzetnicima za poticanje zapošljavanja i samozapošljavanja te potpore za podizanje konkurentnosti i turističke projekte. Uz ove mjere s milijun i osamsto tisuća kn Grad subvencionira i kamate za kredite koje su poduzetnici podigli u iznosu od 25 mln kn. Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić istaknuo je kako je Gradsko vijeće moralo provesti rebalans rebalans proračuna kako bi svi prijavljeni poduzetnici mogli ostvariti potpore. Te mjere sljedeće će godine biti i proširene:

 

 

Rudić je otkrio kako je u prvoj godini provedbe navedenih mjera bilo prisutno veliko nepovjerenje kutinskih poduzetnika, no to se, međutim, brzo promijenilo:

 

 

Nakon nekoliko godina napokon je dovršen i projekt asfaltiranja kolnika Ulice Repušnička lipa. Njime je asfaltirano 1,3 km kolnika, a jedan dio financijskih sredstava došao je iz Europske unije:

 

 

Ovih je dana završeno i asfaltiranje 2 km dionice Županijske ceste Kletište – Selište što je grad u suradnji sa Županijskom upravom za ceste u čijoj je nadležnosti ta prometnica sufinancirao sa 400 tisuća kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.