Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Kedžo pripremio vreću glazbenih poklona za najljepše doba godine!

Brojni koncertni i glumački nastupi te pripreme za 64. Zagrebački festival

Brojni koncertni i glumački nastupi te pripreme za 64. Zagrebački festival

Izniman vokal, stas, simpatičnost i jednostavnost, samo su neke od riječi kojima možemo opisati jedinstvenog Damira Kedžu.

Otkada je krenula ovogodišnja sezona showa Tvoje lice zvuči poznato, Kedžo ne prestaje briljirati iz emisije u emisiju svakom novom tranformacijom, a cjelokupnoj javnosti osim izuzetnog pjevačkog, pokazao je plesni, ali i glumački talent.Vremena za odmor nema nimalo, a osim spomenutog showa TLZP, pred Damirom su još neki novi izazovi.

02.12. još jednom će zabljesnuti odličnom ulogom Roberta u Mjuziklu Pacijenti, KD Vatroslav Lisinski, u nedjelju  04.12. u Rijeci na humanitarnom koncertu ‘Budi tu 2016.’ za Dječju bolnicu Kantrida zapjevati će zajedno sa Vannom i Miom Negovetić, a publika će u Dugom selu, Kedžu imati prilike slušati 10.12. na koncertu Acoustica.

U vrijeme Adventa smo već zakoračili, pa će tako 17.12. na Krku u sklopu ‘Adventa na placi’, Kedžo održati acoustic koncert.
Nakon Krka slijede koncerti:

22.12., Buzet, Koncert, Acoustica
26.12., Zagreb, Tradicionalni koncert Božić u Ciboni
28.12., Rijeka, Mjuzikl Sušak Sušak

Uz navedeni kako koncertni, tako i glumački raspored, Damir Kedžo u pripremama je oko 64. Zagrebačkog festivala, koji će se održati 27.01.2017., na kojem će nastupiti u duetu sa Jelenom Žnidarić, pjevajući pjesmu ‘Sve u meni se budi’.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.