Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ledena zabava u Novskoj

Svakodnevno od 12 do 22 sata

Svakodnevno od 12 do 22 sata

Ledenom površinom gradskog klizališta, otvarajući sezonu klizanja u Novskoj, klizale su članice zagrebačkog Klizačkog kluba „Leda“. Ovo nije prvi put da su se klizačkim programom predstavile pred novljanskom publikom, i prethodnih godina Novljani su mogli uživati u njihovom plesu na ledu. Radi se o jednom od najuspješnijih klizačkih klubova s brojnim osvojenim naslovima u umjetničkom klizanju.

 

klizaliste03

 

Među klizačicama koje su se klizale na otvorenju sezone klizanja na ledu, bila je i Antea Stojić, Novljanka, koja se školuje u Zagrebu, klizačica koje osvaja medalje, a pamte je i svi koje je u Novskoj učila kroz školu klizanja.

 

klizaliste05

 

Klizalište je otvoreno svakodnevno od 12 do 22 sata, iznajmljivanje opreme je po cijeni od 10 kuna po satu. Do sredine siječnja na klizalištu su predviđeni i drugi zabavni programi, a uz školu klizanja kada će neki prvi put stati klizaljkama na led, je i „Novljanska pirueta“, a na ledenoj površini biti će prikazane i predstave na ledu, bajke i čarolije Klizačkih klubova „Medo“ i „Medveščak“ iz Zagreba.

 

klizaliste01

 

Ovo je četvrta sezona klizanja u Novskoj, a nakon ranije pokazanog zanimanja mladih za led, Grad Novska je nakon iznajmljivanja,  nabavio klizalište i sada je u vlasništvu Novske.

Na novoj Gradskoj tržnici, posjetiteljima se nudi gastronomska  ponuda, kuhano vino, za promrzle i vatrica,  za najmlađe i bajka u kući Djeda Mraza.

 

klizaliste02


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.