Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Najdoktori Hrvatske su i liječnici Bolnice “dr. Ivan Barbot”

dr. Kovač: “Ovo je poticaj za budući rad”

dr. Kovač: "Ovo je poticaj za budući rad"

Portal najdoktor.com  tradicionalno svake godine proglašava najbolje liječnike,  prema ocjenama i komentarima koje daju sami pacijenti.

Kriteriji po kojima ovaj portal bira najbolje doktore i doktorice  su:

a) ukupan broj komentara
b) odnos broja pozitivnih i negativnih komentara
c) kvaliteta samih komentara

Neargumentirani komentari nisu uzimani u obzir.

Na popisu najboljih doktora  našlo se i troje liječnika iz Sisačko – moslavačke županije, a što je posebno zanimljivo, svo troje su djelatnici Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot u Popovači.

 

doktori-2

 

Prema mišljenju pacijenata titulu “Najdoktor 2016” dobili su:  psihijatri dr. Anamarija Milun i dr. Spomenko Ilić, te dr. Višnja Mandac Bajan, specijalizantica iz psihijatrije, a sve troje zaposlenici bolnice u Popovači. U uži izbor je ušla još jedna psihijatrica iz ove bolnice, dr. Zdenkica Borko Ivandić.

“Najveća i najznačajnija pohvala za rad svakog liječnika je upravo ona koju dobije od svojih pacijenata. Njihove ocjene su realne, iskrene i odraz su stvarnog rada i pristupa koji liječnik pokazuje prema pacijentima. U Neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot smo posebno ponosni na angažman naših kolega, kako stručni, tako i onaj ljudski i humani. Ovo je potvrda kvalitete rada i naše bolnice i njezinih zaposlenika, čemu se pridaje velika važnost u svakodnevnom radu. Naravno, ova priznanja su i daljnji poticaj svima da još bolje i kvalitetnije obavljamo svoj humani posao” – rekla je prim. dr. Marina Kovač, ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot iz Popovače.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.