Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Nove prostorije za Udrugu veterana Domovinskog rata Grada Petrinje!

Ustupio Grad Petrinja

Ustupio Grad Petrinja

Nove prostorije za rad Udruge veterana Domovinskog rata Grada Petrinje danas je svečano otvorio i predao na korištenje članovima udruge gradonačelnik Darinko Dumbović. Dobivene prostorije Udruzi je ustupio Grad, a uređivanje, uz brojne donatore i financijsku pomoć Grada, obavili su volonteri i prijatelji udruge. Njihova namjena već je određena- služit će članovima udruge, braniteljima i njihovim obiteljima, kaže Zlatko Iskrić, predsjednik Udruge veterana Domovinskog rata grada Petrinje

 

 

???????????????????????????????

 

Udruga je ovo koja nosi epitet najstarije udruge veterana Domovinskog rata u Hrvatskoj, osnovana je daleke 1992. te od tada, uz kratki period nedjelovanja, s  velikom predanošću pomaže braniteljima u gradu Petrinji. Uz njih, na rješavanju nepravdi s kojima se suočavaju branitelji aktivno djeluje i gradonačelnik Dumbović koji je podsjetio što je sve učinjeno za branitelje u godini na izmaku:

 

 

??????????????????????????????????????????????????????????????

 

Tako će biti i budućnosti jer, nažalost, problemi branitelja godinama nisu rješavani i trebat će još rada i truda da se isprave sve nepravde, zaključno je naglasio gradonačelnik.

 

??????????????????????????????????????????????????????????????

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.