Petrinja

Nove prostorije za Udrugu veterana Domovinskog rata Grada Petrinje!

Ustupio Grad Petrinja

Ustupio Grad Petrinja

Nove prostorije za rad Udruge veterana Domovinskog rata Grada Petrinje danas je svečano otvorio i predao na korištenje članovima udruge gradonačelnik Darinko Dumbović. Dobivene prostorije Udruzi je ustupio Grad, a uređivanje, uz brojne donatore i financijsku pomoć Grada, obavili su volonteri i prijatelji udruge. Njihova namjena već je određena- služit će članovima udruge, braniteljima i njihovim obiteljima, kaže Zlatko Iskrić, predsjednik Udruge veterana Domovinskog rata grada Petrinje

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/12/VET1.mp3?_=1

 

 

Udruga je ovo koja nosi epitet najstarije udruge veterana Domovinskog rata u Hrvatskoj, osnovana je daleke 1992. te od tada, uz kratki period nedjelovanja, s  velikom predanošću pomaže braniteljima u gradu Petrinji. Uz njih, na rješavanju nepravdi s kojima se suočavaju branitelji aktivno djeluje i gradonačelnik Dumbović koji je podsjetio što je sve učinjeno za branitelje u godini na izmaku:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/12/VET2.mp3?_=2

 

 

Tako će biti i budućnosti jer, nažalost, problemi branitelja godinama nisu rješavani i trebat će još rada i truda da se isprave sve nepravde, zaključno je naglasio gradonačelnik.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version