Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Odobren projekt Središnjeg paviljona sisačke Opće bolnice!

Gradnja kreće na proljeće 2017.?

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije   prihvatila je projekt izgradnje Središnjeg paviljona sisačke Opće bolnice i on bi se, ako sve bude išlo prema predviđenim planovima, trebao početi graditi na proljeće iduće godine. Vijest je ovo koju je objavio Sisačko- moslavački župan na aktualnom satu sjednice Skupštine Sisačko- moslavačke županije, posljednje u ovoj godini. U sklopu projekta vrijednog 70 milijuna kuna izgradit će se Dnevna bolnica i Hitni objedinjeni bolnički prijem. Opsegom odobreni projekt odgovara inicijalnom projektu iz 2012.godine, a  promjene su, otkrio je župan Žinić, učinjene jedino u sadržajnom dijelu:

 

 

p1190434p1190433

 

Projekt novog Središnjeg paviljona dobio je zeleno svjetlo tri mjeseca nakon prijave izmijenjenog projektnog prijedloga:

 

 

p1190438p1190467

 

Središnji paviljon Opće bolnice Dr.Ivo Pedišić prostirat će se na površini od 9.500 četvornih metara, a osim hitnog prijema i dnevne bolnice, sadržavat će i hitnu kirurgiju, laboratorij te hemodijalizu. Preseljenje drugih odjela u novi objekt odvijat će se postupno prema financijskim mogućnostima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.