Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Petrinjskoj Privredi stigla četiri vozila vrijedna gotovo milijun kn!

Projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja”

Projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja"

Gradonačelnik Petrinje, Darinko Dumbović i direktor tvrtke Privreda, Zlatko Medved, primili su danas ključeve četiri nova vozila koja su nabavljena u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“. Riječ je o vozilima za prijevoz radnika i opreme ukupne vrijednosti od gotovo milijun kuna. Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović:

 

 

vozila-5

 

Potreba za nabavom spomenutih vozila leži u značajnom povećanju područja djelovanja Privrede kroz provedbu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“. Naime, iako mreža odvodnje na području aglomeracije trenutno pokriva samo centar grada Petrinje, odnosno 40-ak kilometara odvodnje, nakon provedbe projekta planirano je proširenje i izgradnja sustava odvodnje i za naseljaMošćenica, Novo Selište te Nova Drenčina što povećava područje djelovanja za dodatnih cca 80 km mreže. Zlatko Medved, direktor Privrede vjeruje da će se tijek radova ubrzati s približavanjem roka dovršetka projekta predviđenog za kraj 2018.:

 

 

vozila1

 

Podsjećamo, u sklopu projekta, Privreda će osuvremeniti svoj vozni park sa ukupno 12 vozila, a uz deset vozila za prijevoz radnika i opreme, nabavit će se i jedno vozilo za održavanje kanalizacijskog sustava te jedno specijalno vozilo za CCTV inspekciju sustava odvodnje s  opremom za kontrolu ispravnosti vodoopskrbe i traženje kvarova.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.