Petrinja

Petrinjskoj Privredi stigla četiri vozila vrijedna gotovo milijun kn!

Projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja”

Projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja"

Gradonačelnik Petrinje, Darinko Dumbović i direktor tvrtke Privreda, Zlatko Medved, primili su danas ključeve četiri nova vozila koja su nabavljena u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“. Riječ je o vozilima za prijevoz radnika i opreme ukupne vrijednosti od gotovo milijun kuna. Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/12/PRI1.mp3?_=1

 

 

Potreba za nabavom spomenutih vozila leži u značajnom povećanju područja djelovanja Privrede kroz provedbu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“. Naime, iako mreža odvodnje na području aglomeracije trenutno pokriva samo centar grada Petrinje, odnosno 40-ak kilometara odvodnje, nakon provedbe projekta planirano je proširenje i izgradnja sustava odvodnje i za naseljaMošćenica, Novo Selište te Nova Drenčina što povećava područje djelovanja za dodatnih cca 80 km mreže. Zlatko Medved, direktor Privrede vjeruje da će se tijek radova ubrzati s približavanjem roka dovršetka projekta predviđenog za kraj 2018.:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/12/PRI2.mp3?_=2

 

 

Podsjećamo, u sklopu projekta, Privreda će osuvremeniti svoj vozni park sa ukupno 12 vozila, a uz deset vozila za prijevoz radnika i opreme, nabavit će se i jedno vozilo za održavanje kanalizacijskog sustava te jedno specijalno vozilo za CCTV inspekciju sustava odvodnje s  opremom za kontrolu ispravnosti vodoopskrbe i traženje kvarova.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version