Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Prijedlog zastupnika Dumbovića

“Potrebna je samo dobra volja”

"Potrebna je samo dobra volja"

Dnevni red 2. sjednice Hrvatskog sabora upotpunjen je 9. prosinca 2016. Prijedlogom zakona o izmjeni Zakona o područjima posebne državne skrbi koji je u saborsku proceduru uputio Darinko Dumbović, saborski zastupnik Reformista i gradonačelnik Petrinje.

Prema poslovniku Hrvatskog sabora, o ovom Prijedlogu zakona očitovat će se Vlada Republike Hrvatske i saborski odbori te će nakon toga biti uvršten u raspravu plenarne sjednice.

 

 

Pozdravit ću svako uključivanje Vlade Republike Hrvatske u rješavanje ovog problema na način da se moj prijedlog prihvati u cijelosti ili da Vlada predloži svoje viđenje putem amandmana na moj Prijedlog zakona kako bi ovaj problem bio riješen u interesu korisnika stambenog zbrinjavanja na područjima posebne državne skrbi.

Također se nadam podršci ovom Prijedlogu zakona od nadležnih saborskih odbora kao i kolega saborskih zastupnika prilikom rasprave i glasovanja na plenarnoj sjednici Hrvatskog sabora.

Doseljenici na područja posebne državne skrbi su ranjiva društvena skupina koja je već dosta propatila u Domovinskom ratu i ne smije biti alibija za izbjegavanje rješavanja ovog, za njih vitalnog problema . Na Vladi Republike Hrvatske i Hrvatskom saboru je da ovu nepravdu uklone bez odlaganja. Potrebna je samo dobra volja“, rekao je saborski zastupnik Darinko Dumbović.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.