Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Savršen vaterpolski dan na sisačkom gradskom bazenu!

6. vaterpolski turnir za mlađe kategorije u organizaciji VK “Siscia”

6. vaterpolski turnir za mlađe kategorije u organizaciji VK "Siscia"

U subotu 10.12.2016.g. održan je 6. po redu tradicionalni vaterpolski turnir za mlađe kategorije u organizaciji vaterpolo kluba Siscia. Nastupilo je 110 natjecatelja iz 5 klubova koji su međusobno odigravali utakmice po ligaškom sustavu natjecanja tako da je od 10.00h do proglašenja pobjednika i zatvaranja turnira u 17.00h odigrano 10 utakmica u kojima su sisački vaterpolisti dominirali i zasluženo, bez izgubljenog boda, osvojili zlato dok su vaterpolisti Zagreba bili drugi zahvaljujući tijesnoj pobjedi u međusobnom ogledu protiv brončanog Lošinja.

Iako je slavonsko brodski vaterpolo u uzlaznoj putanji ipak je njihov rezultat bio dovoljan tek za 4. mjesto ispred posljednje plasiranog VK Dabar iz Sarajeva. Gosti iz BiH, koji su zaslužni za međunarodni karakter ovog turnira svakako zaslužuju posebne čestitke na volji i sportskom entuzijazmu. Najboljim igračem turnira proglašen je Ivo Begedin iz VK Siscije.

Kako bi uspjeh sisačkog vaterpola bio potpun pobrinuli su se seniori VK Siscije koji su u utakmici 3. kola 1B HV lige, koja se igrala u 19.00h potopili goste iz Rovinja (VK Delfin) i tako potvrdili vrlo dobru formu pod vodstvom novog trenera Ivana Vukmanovića čije je neopravdano isključenje kod rezultata 4 : 4 potpuno preusmjerilo inače tvrdu i neizvjesnu utakmicu u potpunu dominaciju domaćih, tako da je konačni rezultat, više nego zasluženih, 12 : 6 za Sisciju.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.