Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Sisak slavi Božić: “Božić u gradu” počinje 16. prosinca!

I traje do 1.siječnja

I traje do 1.siječnja

I ove godine Grad Sisak je za božićne i novogodišnje blagdane  pripremio bogat program koji će se, kao i dosad, odvijati u Drugoj ulici, odnosno u novouređenoj pješačkoj zoni. Manifestacija Božić u gradu službeno će započeti 16.prosinca , a trajat će do 1.siječnja 2017.godine. Pojedina događanja poput Dočeka svetog Nikole na Majmunjaku već su održana, a novost u ovogodišnjoj proslavi Božića predstavlja činjenica da će se organizirani program produžiti sve do prvog dana nove godine.    Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo Goran Grgurač

 

 

p1190145

 

U organizaciji dočeka Nove godine nije došlo do velikih promjena. Tradicionalno, u gradskoj upravi su mislili i na mlade, ali i starije:

 

 

Što Siščani mogu očekivati od 16.prosinca otkrila je Milijana Borojević, direktorica Turističke zajednice Grada Siska, organizatora programa:

 

 

p1190146

 

U Turističkoj zajednici su mislili i na posebne skupine posjetitelja, pa će tako dani od 19. do 23.prosinca biti rezervirani za nastupe učenika osnovnih škola i ostalih dramskih i plesnih skupina s područja grada Siska:

 

 

Na Badnjak će se građanima dijelti ribice, a program se nastavlja 27.prosinca:

 

 

Zabavnu, glazbenu i gastronomsku ponudu u sklopu programa Božić u gradu i ove godine podržavaju brojni sponzori, među kojima je i INA d.o.o.

 

p1190154

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.