Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Vlatka Vukelić na čelu HSP AS Sisak, Miljenko Bušić HSP AS Petrinja

Održani Izborni zborovi HSP AS za podružnice Sisak i Petrinja

Održani Izborni zborovi HSP AS za podružnice Sisak i Petrinja

Dana 02.12.2016. s početkom u 18:00 sati u Sisku održan je Izborni zbor HSP AS za Podružnicu Sisak, a istoga dana sa početkom u 20:00 sati održan je Izborni zbor HSP AS za Podružnicu Petrinja. U skladu sa provođenjem unutarstranačkih izbora na svim razinama, a u nazočnosti najviših stranačkih dužnosnika za predsjednicu Podružnice HSP AS Sisak jednoglasno je izabrana dopredsjednica stranke dr. sc. Vlatka Vukelić, a za predsjednika Podružnice HSP AS Petrinja hvatski dragovoljac, veteran Domovinskog rata od ožujka 1991. godine, danas umirovljeni djelatnik MUP-a Miljenko Bušić.

Zborove je tradicionalno vodio i uvodnim obraćanjem otvorio glavni tajnik Pero Ćorić. „Podsjećam nazočne na stranačku odluku s netom održane Konvencije gdje je potvrđena dosadašnja dobra praksa da na lokalne izbore preporučamo samostalni izlazak ili izlazak sa strankama sličnog političkog svjetonazora. Stranka ne dopušta i nije dopuštala nikada suradnju ni prije ni poslije izbora sa strankama koje baštine zločinačke programe Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, SDP-om i SDSS-om.“, rekao je Pero Ćorić.


img_1209


Stranački skup pozdravili su gosti iz prijateljskih i koalicijskih stranaka na razini Sisačko-moslavačke županije dopredsjednik GO HDZ Sisak Darko Žak, predsjednik GO HDZ Petrinja Mihael Jurić, predsjednik GO HSLS Sisak Miljenko Žamarija te predsjednik BUZ-a Ivica Rakić. Pozivu domaćina odazvali su se i brojni predstavnici braniteljskih Udruga iz Domovinskog rata sa područja Sisačko-moslavačke županije te predstavnici Uduge doseljenih Hvata iz BiH, jer veliki broj netom izabranih stranačkih dužnosnika na obje razine dolazi iz te populacije, predsjednici su ili članovi navedenih udruga.

Novoizabrana predsjednica Sisačke Podružnice, dopredsjednica stranke dr. sc. Vlatka Vukelić rekla je: „Veliki broj novo pridošlih članova kojima smo mi prvi politički odabir u zadnje vrijeme potvrđuje činjenično stanje, da je HSP AS postao i ostao čvrsta desnica te da građani Siska gdje je pravaštvo duboko ukorijenjeno, vjeruju kako mi sa svojim partnerima možemo vratiti njihovo poljuljano povjerenje u političare i doprinijeti njihovom boljitku te našeg grada.“

Završno obraćanje imao je predsjednik stranke Hrvoje Niče: „Kada ste me izabrali za predsjednika poručio sam da je jako bitno okupljati i dalje oko nas mlade i stručne kadrove ali da ćemo znati da smo na dobrom putu kada nam se počnu vraćati i vjerovati u naše sposobnosti i dobre namjere Hrvatski branitelji i dragovoljci Domovinskog rata. Sastav izvršnog odbora naših Podružnica u Sisačko-moslavačkoj županiji i nazočnost velikog broja navedenih na našem skupu daju mi za pravo da smo na dobrom putu.“, rekao je Hrvoje Niče mag. oec.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.