Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan posjetio obitelj Skeledžija u Hrvatskoj Kostajnici!

Stradaloj u požaru

Stradaloj u požaru

Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić danas je posjetio obitelj Skeledžija, četveročlanu obitelj koja je nedavno doživjela veliku životnu tragediju. Prije petnaestak dana, naime, njihova obiteljska kuća, administrativno smještena u Općini Donji Kukuruzari stradala je u požaru izazvanom nepažnjom prilkom rukovanja s upaljenom peći na drva. Stipo Šapina, načelnik Općine Donji Kukuruzari objasnio je kako je došlo do požara:

 

 

p1190491

 

Obitelj, koja je do tragedije imala privremeno prebivalište u Donjim Kukuruzarima, sada je smještena u Hrvatskoj Kostajnici, u kući supruginog oca. Uz Općinu Donji Kukuruzari, pozivu u pomoć odazvao se i župan Ivo Žinić koji je mladoj obitelji uputio poruku ohrabrenja i podrške:

 

 

p1190480

 

Anamarija Pavlović, majka tek petnaest dana stare Valerije zahvalila se županu i svima koji su uskočili i pomogli, bilo novčanim donacijama bilo građevinskim materijalom:

 

 

Pomoć obitelji Skeledžija najavio je i gradonačelnik Hrvatske Kostajnice Tomislav Paunović:

 

 

Prisutni su, osim obećane pomoći oko obnove kuće i budućeg smještaja, obitelji Skeledžija čestitali na rođenju najmlađeg djeteta, male Valerije te im uputili čestitku za Božić i Novu godinu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.