Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dom zdravlja Glina dobio dva nova uređaja za laboratorijsku dijagnostiku!

Kvalitetnija zdravstvena skrb za15-tak tisuća pacijenata

Kvalitetnija zdravstvena skrb za15-tak tisuća pacijenata

Dva nova uređaja za laboratorijsku dijagnostiku- biokemijski i hematološki analizator  danas su svečano puštena u rad u Domu zdravlja u Glini. Njihova vrijednost iznosi oko 270 tisuća kuna, a financirana su sredstvima Grada Gline i Sisačko- moslavačke županije. Što će građanima Gline, ali i okolnih mjesta donijeti novi uređaji otkrio je ravnatelj pripadajućeg Doma zdravlja Petrinja Zdenko Matijašec:

 

 

Znatna sredstva za nabavku dva analizatora iz svog je proračuna izdvojio Grad Glina. Izrazivši zadovoljstvo suradnjom Doma zdravlja Petrinja, Županije i Grada Gline, gradonačelnik Stjepan Kostanjević pozvao je odgovorne aktere na nastavak takve bliske i na korist građana, uspješne suradnje:

 

 

P1190656

 

Svaki stanovnik županije trebao bi imati jednaku zdravstvenu skrb i oko toga ne bi trebalo biti nedoumica, kazao je župan Ivo Žinić prilikom puštanja u rad dva nova uređaja:

 

 

P1190646

 

Obzirom da se laboratorij u Glini ne nalazi u sustavu zdravstvene zaštite te se financira iz sredstava koja nisu ugovorena sa Zavodom, puštanje u rad dva nova uređaja svojevrsna su potvrda nedvojbenog opstanka laboratorija u Glini, nadležnog za 15- tak tisuća pacijenata.

P1190653

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.