Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Humanitarna pomoć za građane u potrebi!

Predstavnici rovinjskog HNS-a uručili donaciju Gradskom društvu Crvenog križa Sisak

Predstavnici rovinjskog HNS-a uručili donaciju Gradskom društvu Crvenog križa Sisak

Konferenciju za novinare održali su u ponedjeljak, 23. siječnja u Sisku sisački narodnjaci – HNS- Liberalni demokrati podružnica Siska i gosti, predstavnici rovinjskog HNS-a. Povod je bila humanitarna pomoć koju su prikupili građani Rovinja za građane u potrebi, te prikupljenu donaciju uručili Gradskom društvu Crvenog križa Sisak.

 

P1190710

 

Vlado Andučić, predsjednik sisačkog HNS-a, zamjenik gradonačelnice grada Siska i kandidat za gradonačelnika Siska zahvalio se na donaciji u ime svih Siščanki  i  Siščana koji su u potrebi

 

 

Zahvalivši se i Istarskom HNS-u i Primorsko-goranskoj županiji jedan od inicijatora prikupljanja humanitarne pomoći Vili Šahini  iz rovinjskog HNS-a istaknuo je da je ovo početak suradnje Siska i Rovinja.

 

 

Tiskovnoj konferenciji nazočila je i Barbara Konestabo, tajnica Istarskog, Primorsko- goranskog i Ličko –senjskog regionalnog saveza HNS-a, Mirjana Marić, tajnica Središnjeg hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, te HNS-ov ,u gradu Sisku, koalicijski partner, predsjednik HSU-a Boris Curić.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.