Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Petrinjci prvaci i viceprvaci RH u standardnim plesovima

“Sretni smo i jako zadovoljni ovakvim početkom nove godine!”

"Sretni smo i jako zadovoljni ovakvim početkom nove godine!"

Prvenstvo Republike Hrvatske u standardnim plesovima održano je proteklog vikenda u Križevcima u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Na Prvenstvu se predstavilo i osam sportskih plesnih parova Sportskog plesnog kluba „Petrinia“ u svim starosnim kategorijama i postigli izvrsne rezultate.

Prvi uspjeh na Prvenstvu je bilo već to što su svi parovi iz prednatjecanja plasirali se u završnicu, te su ponijeli jedan naslov prvaka, tri naslova viceprvaka te imaju osvojena dva peta i dva šesta mjesta.
Naslov prvaka Republike Hrvatske u standardnim plesovima za 2017. godinu u starosnoj kategoriji „mladež“ (14, 15 god) osvojili su SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas.


9 1


Viceprvaci u „osnovcima“ (10,11 god) su SPP Matija Baljak – Klara Autischer, viceprvaci u „mlađoj mladeži“ (12,13) su SPP Roko Šustić – Marta Marki, viceprvaci u „starijoj mladeži“ (16-18 g.) su SPP Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova. Peto mjesto osvojili su u „mlađoj mladeži“ SPP David Ljevar – Lara Ježovita, a u „starijoj mladeži“ SPP Lovro Peraković – Lea Stanić. U završnicu su se izborili i osvojili šesto mjesto u mladeži“ SPP Ivan Bušić – Lara Mojsović i u kategoriji „odrasli“ SPP Ivan Orabović – Iva Hanžeković.

Bitno je napomenuti kako na ovom Prvenstvu petrinjski plesni parovi nisu imali baš lak zadatak, jer je većina prvi put nastupila u višoj starosnoj kategoriji, što znači da su se natjecali protiv starijih kolega.
“Sretni smo i jako zadovoljni ovakvim početkom nove godine!” – poručuju iz kluba.


8


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.