Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Poziv za dodjelu javnih priznanja Grada Siska

Rok za podnošenje prijedloga je zaključno na dan 11. veljače 2017.

I ove će godine u povodu Dana grada Siska, koji se slavi 4. lipnja, biti dodijeljena javna priznanja Grada Siska. Poziv za dodjelu javnih priznanja objavljen je jučer u tisku i na web stranici Grada Siska.

Nagrade Grada Siska dodjeljuju se osobama zaslužnim za doprinos ugledu, promidžbi i razvoju Grada Siska, za najbolja ostvarenja na području književnosti, scenske, filmske, glazbene, likovne i primijenjene umjetnosti, urbanizma i arhitekture te za izuzetne rezultate postignute u gospodarstvu, ekologiji, znanosti, naobrazbi, tehničkoj kulturi, športu, humanitarnom radu i drugim djelatnostima koje doprinose ugledu i promidžbi Grada kao i za određeni podvig u oblasti zaštite života ljudi i imovine i u drugim prigodama koje iziskuju izuzetnu sposobnost, hrabrost ili požrtvovanje.

Nagrada Grada Siska dodjeljuje se za životno djelo i kao godišnja nagrada.

Nagrada Grada Siska se može dodijeliti i posthumno.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se pojedincima koji su svojim stvaralaštvom, teorijskim i praktičnim radom obilježili vrijeme u kojem su djelovali i čiji je stvaralački put zaokružen, a djela i ostvarenja ostaju trajno dobro Grada Siska.

Godišnja nagrada se dodjeljuje pojedincima i pravnim osobama za iznimna postignuća ili podvige u proteklom jednogodišnjem razdoblju.

Također mogu se dodijeliti pohvale i zahvalnice. Pohvale se dodjeljuju pojedincima i pravnim osobama za osobite rezultate u njihovom djelovanju. Zahvalnice se dodjeljuju za osobiti doprinos aktivnostima koje pokreće Grad Sisak, a od zajedničkog su interesa za Grad Sisak i građane.

Svi prijedlozi u pismenom se obliku podnose Odboru za javna priznanja na adresu:

GRAD SISAK

GRADSKO VIJEĆE GRADA

Odbor za javna priznanja

Rimska ulica 26

44000 SISAK

 u zatvorenoj omotnici s napomenom „Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Siska- ne otvaraj“. Prijedlozi se mogu podnijeti i osobno radnim danom od ponedjeljka do petka, od 8 sati do 16 sati u pisarnici Grada Siska u Rimskoj ulici 26 u Sisku. Rok za podnošenje prijedloga je zaključno na dan 11. veljače  2017. godine. Nepotpuni prijedlozi ili prijedlozi podneseni nakon isteka roka se neće razmatrati.


Foto: Grad Sisak


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.