Petrinja

Prijem gradonačelnika Dumbovića za udruge proistekle iz Domovinskog rata!

Povodom 25.obljetnice međunarodnog priznanja RH

Povodom 25.obljetnice međunarodnog priznanja RH

Povodom 25.obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, koja se obilježava u nedjelju, 15.siječnja, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović danas je organizirao prijem za predsjednike Udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Na obilježavanje spomen dana- Dana međunarodnog priznanja u petrinjsku gradsku vijećnicu došli su predstavnici udruga udovica, roditelja i nekoliko braniteljskih udruga. Podsjetivši na žrtve koje je Petrinja dala tijekom Domovinskog rata, gradonačelnik Dumbović istaknuo je kako je prije dvadeset i pet godina ostvaren vjekovni san hrvatskog naroda- samostalna država:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/01/MEĐ1.mp3?_=1

 

 

Niti jedna žrtva nije bila uzaludna, naglasio je gradonačelnik:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/01/MEĐ2.mp3?_=2

 

Darko Dumbović, predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata- ogranka Petrinja kazao je kako je Petrinja platila veliku cijenu za slobodnu i neovisnu Hrvatsku. Za tako mali grad i preveliku:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/01/MEĐ3.mp3?_=3

 

 

Najzaslužniji za činjenicu da danas imamo samostalnu državu poginuli su hrvatski branitelji, a najbolji način odavanja počasti njihovoj žrtvi jest borba za bolju i pravedniju Hrvatsku, složili su se prisutni na gradonačelnikovom prijemu.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version