Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Skupština DVD-a Jazavica-Roždanik

Zaslužnim članovima uručena su priznanja

Zaslužnim članovima uručena su priznanja

Na redovitoj 89. izbornoj skupštini DVD-a Jazavica-Roždanik, održanoj u Mjesnom domu u Roždaniku, za predsjednika društva izabran je Dubravko Kovačević, za zapovjednika Željko Mišković, a tajnik je Goran Kovačević. Izabrani su i članovi Upravnog odbora, Živko Kovačević, Vlado Tomašić i Željko Kušmiš dok su članovi Nadzornog odbora, Ivan Kovačević, Ivan Kovačević i Ivan Mišković.

 

DVD_ROZDANIK4

 

Kao što je rečeno, društvo broji 90 članova,  puno je više podupirućih kao i veći broj vatrogasne mladeži. Osim niza aktivnosti, na provođenju preventive, rada s mladima i sudjelovanja na vatrogasnim natjecanjima, u protekloj godini imali su i četiri intervencije, a dvojica vatrogasca, Ivan i Željko Mišković, bili su na dislokaciji tijekom ljetnih mjeseci u Živogošću.

 

DVD_ROZDANIK2

 

Zaslužnom članovima za deset i više godina rada u vatrogastvu uručena su vatrogasna priznanja, vatrogasni veterani su Marijan Đurić i Branko Jugović, a posebna zahvala od predsjednika VZG Novska, Davora Štimca, upućena je dosadašnjem predsjedniku društva Ivanu Kovačeviću.

 

DVD_ROZDANIK6

 

Prema najavi DVD Jazavica – Roždanik, slijedeću godišnju skupštinu imati će prostore Mjesnog doma u Jazavici, čiji se završetak prema najavi gradonačelnika očekuje uskoro, a za ovu godinu od Sisačko moslavačke županije društvu je dodijeljeno i dodatnih deset tisuća kuna za rad.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.