Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

U prodaji ulaznice za 64. Zagrebački festival!

Na festivalskoj pozornici predstavit će se 22 nova radijska hita

Na festivalskoj pozornici predstavit će se 22 nova radijska hita

Bliži se 64. Zagrebački festival koji će se održati 27. siječnja u dvorani Kornati. Ulaznice za 64. izdanje najstarijeg domaćeg festivala popularne glazbe u prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima te online putem www.eventim.hr

Uz izravan televizijski prijenos, na festivalskoj pozornici predstavit će se 22 nova radijska hita dobro poznatih glazbenih imena, ali i nekih novih lica domaće glazbe:

Akvarel, Ana Androić Knežević, Ana Opačak, Antonela Doko, Bang Bang, Belfast Food, KEDŽO feat. Zsa Zsa, Daria Hodnik, En Face, Hari Rončević, Ivo Perkušić, Jacques Houdek, Lovre Lučin, Magdalena Bogić, Manntra, Mario Petreković, Mia Dimšić, Nikolina Tomljanović, NoA feat. Ivana Kindl, Saša Lozar, Tedi Spalato i Zrinka Posavec.

Sve pjesme možete poslušati na službenim web stranicama Zagrebačkog festivala OVDJE.

Uredništvo festivala ove je godine zaprimilo rekordnih 270 prijava za festival: “Dobili smo jedan reprezentativni presjek domaće moderne pop produkcije i 22 kvalitetne skladbe. Uvjeren sam da će ih publika prepoznati i prisvojiti kao što je prisvojila i brojne druge uspješnice iz 64 godine duge povijesti festivala”, izjavio je umjetnički direktor Zagrebačkog festivala, Neno Belan.

Ulaznice za 64. Zagrebački festival dostupne su na linku, a više informacija saznajte na službenim web stranicama festivala.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.