Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Usuglašeni stavovi o važnosti opstanka primarne prerade u Sisku!

Župan SMŽ i sisačka gradonačelnica s predstavnicima Stožera za obranu RNS

Župan SMŽ i sisačka gradonačelnica s predstavnicima Stožera za obranu RNS

Zajedničko priopćenje župana Sisačko moslavačke županije Ive Žinića, gradonačelnice grada Siska Kristine Ikić Baniček i Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak:

“U utorak, 03. siječnja 2017. je u Rafinerijskom domu u Sisku održan zajednički radni sastanak župana Ive Žinića i gradonačelnice Kristine Ikić Baniček sa suradnicima i Stožera za obranu RNS i očuvanje radnih mjesta.

U razgovoru koji je potrajao nešto duže od sat vremena čelnici lokalne zajednice su upoznati sa trenutnim stanjem vezanim za Rafineriju u Sisku i Inu u cjelini, kao i o budućim potezima Stožera vezanim za planirani prijevoz domaće nafte iz Rafinerije u Sisku prema Rijeci.

U konstruktivnom razgovoru svi sudionici su usuglasili stavove o važnosti opstanka primarne prerade u Sisku, te su dogovoreni zajednički potezi prema nadležnim ministarstvima i Vladi RH kako bi se zaustavio planirani prijevoz nafte sredinom mjeseca siječnja.

I župan i gradonačelnica iskazuju apsolutnu podršku Stožeru u njihovim nastojanjima, kako je to bilo i u proteklom razdoblju od najave gašenja RNS u rujnu 2014 godine.”

sastanak-03-01

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.