Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Na aktualnom satu sjednice o osnovnim školama u SMŽ

tri topla obroka tjedno u osnovnim školama

tri topla obroka tjedno u osnovnim školama

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Siska održana 22. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Na aktualnom satu sjednice, osim o stanju županijskih prometnica, sisačkoj bolnici i komunalnom pristaništu, riječ je bila i o stanju škola u Sisačko-moslavačkoj županiji.

HDZ-ov županijski vijećnik Ivica Šipuš opisao je loše uvjete za rad u Osnovnoj školi Gušće:

 

 

Župan Ivo Žinić istaknuo je kako u Sisačko-moslavačkoj županiji postoji 36 škola, a osnovne škole u Sisku i Kutini u nadležnosti su lokalne gradske uprave:

 

 

Mijo Šepak, HDZ-ov vijećnik, nadovezao se na temu županijskih osnovnih škola te pitao u kojoj fazi je projekt koji djeci osigurava najmanje tri topla obroka u tjednu.

„Školske kuhinje su doista bitne za naše osnovne škole i moram zahvaliti svima koji su radili na tome da gotovo u svim našim osnovnim školama imamo minimalno tri topla obroka tjedno“, rekao je župan i dodao:

 

 

U ovaj projekt uloženo je 230 tisuća kuna, a projektom se trebaju obuhvatiti još i Prva osnovna škola Petrinja te Osnovna škola Rajić. „Nadam se da ćemo u ovoj godini obnoviti i te školske kuhinje“, zaključio je Žinić.

 

3 1

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.