Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Sisački HNS ostao bez 105 članova

broj bi se mogao i povećati…

broj bi se mogao i povećati...

Na današnjoj konferenciji za medije, članovi sisačke gradske organizacije HNS – Liberalni demokrati objavili su kako je iz članstva istupilo 105 nezadovoljnih članova stranke i najavljuju da bi se taj broj mogao povećati.

Vesna Milakara, predsjednica ogranka HNS-a Gradske četvrti Sisak Novi:

 

 

Milakara je dodala:

 

 

Kao razlozi za istupanje iz članstva navedeni su, među ostalima, i izostanak programa rada, autokratsko vođenje Predsjedništva, organiziranje tribina i tiskovnih konferencija bez koristi za stranku, stalno udaljavanje od koalicijskog partnera SDP-a te nepoštivanje odluka Predsjedništva.

HNS-ov vijećnik Nenad Vukušić objasnio je kako problem nije od jučer, nego  je vezan uz smjenu prvog predsjednika Gradskog vijeća Zdenka Korena te postavljanjem Ivana Đumbira na to mjesto. Kao drugi razlog nezadovoljstva članova naveo je HNS-ove amandmane na gradski proračuna za 2015. godinu:

 

 

Kritizirao je i samostalne istupe izvan koalicije:

 

 

„Mi nismo htjeli naštetiti HNS-u, nego se ne slažemo sa sadašnjom politikom i vođenjem“, rekao je Mijo Džafo i osvrnuo se na izostanak programa rada stranke:

 

 

U predstojećim lokalnim izborima, kako su najavili, ova skupina podržat će lijevu koaliciju s ciljem dobivanja povjerenja građana za još jedan mandat.

 

hns (2) hns (3)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.