Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Novljanski HDZ i HSS potpisali koalicijski sporazum za izlazak na izbore

“Novska na prvom mjestu”

"Novska na prvom mjestu"

Predsjednik GO HDZ Novska, Marin Piletić i predsjednik GO HSS Novska, Siniša Kesić, potpisivanjem koalicijskog sporazuma potvrdili su zajednički izlazak na lokalne izbore za Grad Novsku, suradnju  koja traje osam godina na lokalnoj razini.

Predstavljen je i program s kojima zajedno izlaze pred birače.

– Nudimo konkretne prijedlog promjena s jasno naznačenim ciljevima koje ćemo postići, naglasila su obojica predsjednika, upozorivši da se Novska susreće s problemima koje su brojni drugi gradovi već odavno riješili.

– Pripremili smo zaokružen program koji nam garantira dugoročnost i održivost razvoja poduzetništva na području Grada Novske. Plan je izrađen u suradnji s timom mladih stručnjaka Novljana, a na temelju informacija koje su dobivene od sugrađana. Gradska vlast treba prepoznati potencijale na koje ukazuju građanke i građani i treba omogućiti njihovo ispunjavanje, između ostaloga je rekao Marin Piletić, kandidat za gradonačelnika.

 

HDZ_HSS1

 

– Novska ima sve predispozicije postati gospodarsko čudo Hrvatske, nažalost Grad Novska je danas na začelju po gotovo svim pokazateljima. Gradska vlast je u proteklom razdoblju pokazala da ne zna te da ne razumije na koji način se grad treba voditi te koje pretpostavke treba učiniti kako bi se omogućio njegov razvoj, istaknuo je Siniša Kesić.

 

HDZ_HSS3

 

Kako je rečeno, sve aktivnosti koje namjeravaju provoditi uvijek trebaju dati odgovor na osnovno pitanje, „utječu li pozitivno na radna mjesta“ kao i na to hoće li određene mjere pozitivno utjecati na poduzetnike, na razvoj poslovanja i nova zapošljavanja, na razvoj gospodarstva novljanskog kraja.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.