Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Održana izborna županijska Skupština HSS Braće Radić

Za predsjednika županijske organizacije izabran Marijan Medved

Za predsjednika županijske organizacije izabran Marijan Medved

Dana 17.03.2017. godine u restoranu Trattoria u Sisku održana je izborna Skupština HSS Braće Radić SMŽ. Županijsko vodstvo je izabralo 37 delegata. Skupštinu je otvorio povjerenik HSS Braće Radić za SMŽ Đuro Belovarić, a pravovaljanost i legalitet je potvrdio svojim dolaskom predsjednik HSS Braće Radić RH Stanko Grčić.


hss16 hss22


Za predsjednika županijske organizacije HSS Braće Radić je izabran Marijan Medved iz Siska. Potpredsjednici su Božidar Ivšić iz Siska te Marijan Crnkoci iz Lekenika. Tajnica ŽO HSS Braće Radić je dipl.iur. Danijela Tanjić.

Izabrani članovi predsjedništva i delegati Glavne skupštine su: Gordana Sokolović Dragić iz Martinske Vesi, Vanda Polimac iz Siska, Ljubomir Šimundžija iz Siska, Ljubica Smolković iz Lekenika, Željka Štajduhar iz Siska, Đuro Belovarić iz Martinske Vesi te Ljubica Ivšić iz Siska.


hss15 hss18


Nazočni gosti bili su predstavnici političkih stranaka grada Siska i Sisačko-moslavačke županije Kristina Ikić Baniček, Zdenko Vahovec te Ivica Rendulić sa suradnicima. Izborna skupština završila je vrlo emotivnim govorom predsjednika Marijana Medveda koji se zahvalio na jednoglasnoj potpori svim delegatima.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.